Τα επερχόμενα τουρνουά tennis και padel…όλα σε ένα μέρος!

Τα επερχόμενα τουρνουά tennis και padel…όλα σε ένα μέρος!

Για να βρίσκεσαι εδώ πιθανότατα θα παίζεις ένα από τα δύο αθλήματα…ή ενδεχομένως και τα δύο! Μήπως έχεις κουραστεί να ψάχνεις τουρνουά tennis και padel για να πάρεις μέρος; Ακολουθείς τόσες πολλές σελίδες στο Facebook και στο Instagram από clubs, που πλέον έχεις “χάσει τη μπάλα;

Σε καταλαβαίνουμε! Γι’ αυτό σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα αρχείο σε απλή μορφή που συγκεντρώνει όλα τα επερχόμενα τουρνουά tennis και padel στην Ελλάδα. Πλέον με ένα μόνο κλικ μπορείς να δεις: 

1. Πότε και που διεξάγεται το κάθε τουρνουά.

2. Ποιο άθλημα αφορά (tennis/padel).

3. Μέχρι πότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή.

4. Που θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση.

Πώς αποκτάς πρόσβαση;

Αρχικά, να πούμε ότι δε χρειάζεται να συμπληρώσεις κάποια φόρμα ή να μοιραστείς οποιοδήποτε στοιχείο σου. Τον σύνδεσμο για το αρχείο μπορείς να τον βρεις είτε στις καρφιτσωμένες δημοσιεύσεις του Facebook group μας, είτε εδώ εάν δε θέλεις να ψάξεις. 

Κάποιες συμβουλές:

• Αφού συνδεθείς με τον Google λογαριασμό σου μπορείς να προσθέσεις το αρχείο στα αγαπημένα για να έχεις πάντα γρήγορη πρόσβαση. Για να το κάνεις αυτό, απλά πάτησε το αστεράκι δίπλα από τον τίτλο.

• Φρόντιζε να ελέγχεις τακτικά το αρχείο καθώς ενημερώνεται συνεχώς. Εμείς θα στο υπενθυμίζουμε με δημοσιεύσεις στην ομάδα μας. Οπότε αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπες στο Facebook group για να μένεις ενημερωμέν@.

Μπορείς να επικοινωνείς μαζί μας για τυχόν απορίες μέσω της σελίδας μας. Θέλεις να μοιραστείς οτιδήποτε σχετικά με το tennis ή το padel; Ανέβασε φωτογραφίες ή νέα στην καρτέλα “Συζήτηση” της ομάδας μας.

Καλή επιτυχία όπου και αν παίζεις στην Ελλάδα! 

buy sell play racket gr brand motto

Υ.Γ. Εάν είσαι ιδιοκτήτης club, προπονητής, ή αν θέλεις να προωθήσεις δωρεάν επερχόμενα τουρνουά, στείλε μας ένα email ή μήνυμα στη σελίδα μας εδώ

Μπες και εσύ στην ομάδα μας

Χτίζουμε την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη κοινότητα ερασιτεχνικού tennis και padel στην Ελλάδα. Αγοράζουμε και πουλάμε αθλητικό εξοπλισμό, μοιραζόμαστε νέα και εμπειρίες, εκφράζουμε απορίες… και άλλα πολλά. Σε περιμένουμε στην παρέα μας.

Photo for facebook tennis and padel community.