Συχνές Ερωτήσεις

Το racket.gr είναι πρωτίστως μια πλατφόρμα δημοσίευσης αθλητικών αγγελιών. Δευτερευόντως, είναι μια κοινότητα για τα συνεχώς αναπτυσσόμενα αθλήματα του tennis και του padel. Όραμά μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας.

Στο racket.gr μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών αγγελιών. Αξιοποιείς και ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου, ώστε να συνεχίζεις δυναμικά το αθλητικό σου ταξίδι. Μπορείς λοιπόν ξέγνοιαστα να πουλάς και να αγοράζεις μεταχειρισμένο εξοπλισμό για τα αθλήματα που αγαπάς, με ασφάλεια και ευκολία. Επίσης, μέσω της ομάδας μας στο Facebook, έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις άλλους παίκτες, και να γίνεις μέρος της πιο αναπτυσσόμενης κοινότητας ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Βρες την ομάδα μας εδώ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα του racket.gr. Αρχικά, με τις υπηρεσίες μας εγγυόμαστε ότι θα λάβεις την παραγγελία σου ή ότι θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Επομένως, εξαλείφουμε τα φαινόμενα απάτης ώστε να κυριαρχεί η εμπιστοσύνη στις διαδικτυακές συναλλαγές. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά μέσα αποστολής και παράδοσης προϊόντων για να στέλνεις και να παραλαμβάνεις τον εξοπλισμό σου δίχως άγχος και προβλήματα. Τέλος, στο racket.gr βλέπεις μόνο αθλητικά προϊόντα, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύεις πολύ χρόνο για να βρεις αυτό που αναζητάς. Τα προϊόντα που ανεβάζεις προβάλλονται από μεγάλο ενδιαφερόμενο κοινό, και διαφημίζονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσένα από το racket.gr, στη Google αλλά και στα social media.

Η διαδικασία πώλησης στο racket.gr γίνεται παιχνιδάκι. Μπορείς να ανεβάσεις την αγγελία σου στην ομάδα μας στο Facebook. Στην αρχική σελίδα της ομάδας και στην καρτέλα “Αγοραπωλησίες”, πατάς το κουμπί “Πούλησε κάτι”. Έπειτα, συμπληρώνεις τη φόρμα με όσα περισσότερα πεδία είναι δυνατόν, για να καταχωρηθεί σωστά η αγγελία σου. Η αγγελία σου ανεβαίνει αυτόματα και στην ιστοσελίδα του racket.gr, χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον κίνηση από εσένα. Μπορείς εδώ να βρεις χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσεις τις πιθανότητες πώλησης στο racket.gr. Οι πωλητές στην πλατφόρμα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εξατομικευμένα στατιστικά σχετικά με τη δραστηριότητα τους. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για τα μέλη της ομάδας μας. Εάν θέλεις και εσύ να λαμβάνεις προσωποποιημένα στατιστικά, στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας ή επικοινώνησε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.