Συχνές Ερωτήσεις

Το racket.gr είναι πρωτίστως μια πλατφόρμα δημοσίευσης αθλητικών αγγελιών. Δευτερευόντως, είναι μια κοινότητα για τα συνεχώς αναπτυσσόμενα αθλήματα των tennis και padel. Όραμά μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας.

Στο racket.gr μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών αγγελιών. Αξιοποιείς και ανανεώνεις τον εξοπλισμό σου ώστε να συνεχίζεις δυναμικά το αθλητικό σου ταξίδι. Μπορείς με ασφάλεια και ευκολία να πουλάς και να αγοράζεις μεταχειρισμένο εξοπλισμό για τα αθλήματα που αγαπάς. Επίσης, μέσω της ομάδας μας στο Facebook, έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις άλλους παίκτες και να γίνεις μέρος της πιο αναπτυσσόμενης κοινότητας ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Βρες την ομάδα μας εδώ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα του racket.gr. Αρχικά, με την υπηρεσία μας εγγυόμαστε ότι θα λάβεις την παραγγελία σου ή ότι θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Επομένως, εξαλείφουμε φαινόμενα απάτης ώστε να κυριαρχεί εμπιστοσύνη στις διαδικτυακές συναλλαγές. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά μέσα αποστολής και παράδοσης προϊόντων για να στέλνεις και να παραλαμβάνεις τον εξοπλισμό σου δίχως άγχος και προβλήματα. Τέλος, στο racket.gr βλέπεις μόνο αθλητικά προϊόντα, δίχως να ξοδεύεις πολύ χρόνο για να βρεις αυτό που αναζητάς. Τα προϊόντα που ανεβάζεις προβάλλονται από μεγάλο ενδιαφερόμενο κοινό και διαφημίζονται στη Google και στα social media χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για εσένα από το racket.gr.

Η διαδικασία πώλησης στο racket.gr γίνεται παιχνιδάκι. Μπορείς να ανεβάσεις την αγγελία σου στην ομάδα μας στο Facebook. Στην αρχική σελίδα της ομάδας και στην καρτέλα “Αγοραπωλησίες”, πατάς το κουμπί “Πούλησε κάτι”. Έπειτα, συμπληρώνεις τη φόρμα με όσα περισσότερα πεδία είναι δυνατόν για να καταχωρηθεί σωστά η αγγελία σου. Η αγγελία σου ανεβαίνει άμεσα και αυτόματα και στην ιστοσελίδα του racket.gr, χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπλέον κίνηση από εσένα. Επιπλέον, μπορείς εδώ να βρεις χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσεις τις πιθανότητες πώλησης στο racket.gr.