Έφτασε η Πρώτη Έκδοση του racket.gr

Έφτασε η Πρώτη Έκδοση του racket.gr

Στο racket.gr πλέον μπορείς να βλέπεις όλες τις αγγελίες που ανεβαίνουν στην ομάδα μας στο Facebook, να φιλτράρεις και να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις, κάνοντας τις αγοραπωλησίες να φαίνονται “παιχνιδάκι”. 

Το racket.gr, το πρώτο αθλητικό marketplace στην Ελλάδα, παρουσιάζει την νέα εμφάνιση της πλατφόρμας του. Στόχο έχει οι χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν προϊόντα tennis και padel, με ασφάλεια και ευκολία. 

Η πλατφόρμα έχει δημιουργηθεί για σένα που πραγματοποιείς αγοραπωλησίες εξοπλισμού και θες να έχεις απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια στη διαδικασία. Με την πλατφόρμα του racket.gr, μεγαλώνεις τον “κύκλο” σου, προωθείς δωρεάν τον εξοπλισμό σου, βρίσκεις με τη σειρά σου εξοπλισμό για σένα, γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα. Και το καλύτερο; Γίνεσαι μέλος μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητας αθλητών/τριων. 

Ενδεχομένως το πιο σημαντικό από όλα, είναι η συνεισφορά σου στην κυκλική οικονομία… δίνεις μια νέα ζωή σε προϊόντα που δε χρησιμοποιείς.

Τι νέο υπάρχει στο marketplace;

1. Καινούργια λειτουργικότητα: Προσθέσαμε δυνατότητες όπως αναζήτηση, φίλτρα, σύνδεση με λογαριασμό Facebook και προσθήκη αγγελιών στα αγαπημένα. 

2. Φιλικότερη προς το χρήστη πλατφόρμα: Πλέον μπορείς να βλέπεις όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην ομάδα μας στο Facebook, σε ένα πιο φιλικό περιβάλλον για να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις εύκολα και γρήγορα. Εάν είσαι πωλητής, συνεχίζεις να ανεβάζεις τις αγγελίες σου στην ομάδα μας με την ευκολία και την αμεσότητα του Facebook. Έπειτα, οι αγγελίες σου ανεβαίνουν αυτόματα και στην ιστοσελίδα του racket.gr.

3. Βελτιωμένη απόδοση: Έχουμε κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση της σελίδας μας. Αυτό σημαίνει ότι θα τρέχει γρήγορα, ομαλά, και αξιόπιστα. 

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το racket.gr, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τα σχόλιά σας. Πολύ σύντομα θα μπορείς να έχεις ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπως online και ασφαλή πληρωμή, live tracking της αποστολής, και άλλα. Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να μη χάνεις σημαντικά νέα!

Σε ενθαρρύνουμε να δοκιμάσεις την πρώτη έκδοση του racket.gr marketplace και να μας πεις τη γνώμη σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

buy sell play racket gr brand motto

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας μας στο Facebook!