Έρχεται Σύντομα: Ασφάλεια συναλλαγών και ευκολία αποστολών

Έρχεται Σύντομα: Ασφάλεια συναλλαγών και ευκολία αποστολών

Σε όλες τις σχέσεις, ειδικά σε μια διαδικτυακή κοινότητα, η εμπιστοσύνη είναι δύσκολο να καλλιεργηθεί. Όταν αναφερόμαστε στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, στο μυαλό του καταναλωτή υπάρχει ένας βασικός φόβος. Οι C2C πλατφόρμες του σήμερα προσπαθούν επιμελώς να λύσουν αυτές τις φοβίες. Ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην πληρωμή-συναλλαγή, σε συνδυασμό με ευκολία στην αποστολή και παραλαβή.

Η χρήση των escrow πληρωμών είναι μια αποτελεσματική λύση που καταπολεμά τις φοβίες των καταναλωτών και εξασφαλίζει εμπιστοσύνη μεταξύ όλων. Το σύστημα escrow λειτουργεί ως ανεξάρτητος τρίτος, προστατεύοντας τα χρήματα του αγοραστή μέχρι η συναλλαγή να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Έτσι βελτιώνεται συνολικά το αγοραστικό ταξίδι των χρηστών.

Πως υπάρχει εμπιστοσύνη με το escrow;

Φαντάσου τον μηχανισμό escrow σαν ένας αξιόπιστο τρίτο “παίκτη” που μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και τον/ην πωλητή ή αγοραστή. Αυτός ο “παίκτης” είναι υπεύθυνος να κρατήσει και να προστατεύσει τα χρήματα του αγοραστή μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία η συναλλαγή. Υπάρχουν αξιόπιστες εταιρείες, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία και μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια της συναλλαγής σου.

Οι πληρωμές escrow λειτουργούν ως εξής:

  • Συμφωνία: Αγοραστής και πωλητής συμφωνούν με τους όρους της συναλλαγής που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Συνήθως συζητείται η τιμή, η ποιότητα, η περίοδος παράδοσης, ο τρόπος πληρωμής, όπως επίσης και το κόστος αποστολής, πριν έρθουν τα μέλη σε συμφωνία.
  • Κατάθεση: Ο αγοραστής σε αυτό το σημείο καλείται να καταθέσει το ποσό της συναλλαγής στον λογαριασμό του αξιόπιστου, τρίτου “παίκτη” που αναφέραμε προηγουμένως.
  • Aποστολή: Ο πωλητής χρειάζεται να παραδώσει το προϊόν άμεσα στον αγοραστή. Μπορεί να επιλέξει είτε να το μεταφέρει στην ταχυδρομική εταιρεία, είτε να επιλέξει να το παραλάβει η ταχυδρομική από τη διεύθυνση που ορίσει ο/η πωλητής. Ο αγοραστής αφού παραλάβει το προϊόν είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσει την ικανοποίηση του με τη κατάσταση του προϊόντος Αφού γίνει η επιβεβαίωση, μπορεί η συναλλαγή να περάσει στο επόμενο στάδιο.
  • Πληρωμή: Όταν η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί και επιβεβαιωθεί από τον αγοραστή, μόνο τότε απελευθερώνονται τα χρήματα προς τον πωλητή.

Γιατί escrow;

Ελπίζουμε να είναι ξεκάθαρη η αξία που προσδίδει το escrow στις συναλλαγές σου. Τα κύρια οφέλη που σου παρέχει αυτή η λύση είναι:
Ασφάλεια: Οι πιθανότητες απάτης μειώνονται σημαντικά εφόσον τα χρήματα σου μεταφέρονται σε ανεξάρτητο λογαριασμό. Έτσι μπορεί να υπάρχει σιγουριά και εμπιστοσύνη μεταξύ αγοραστών και πωλητών.
Έλεγχος: Και τα δύο μέλη της συναλλαγής έχουν πρόσβαση σε λεπτομέρειες και την πορεία αυτής. Μπορούν ουσιαστικά να παρακολουθούν την πρόοδο της και να επιβεβαιώνουν ότι όλα τα στοιχεία της συναλλαγής εκτελούνται όπως είχε συμφωνηθεί.

buy sell play racket gr brand motto

Σκέφτεσαι να αγοράσεις ή να πουλήσεις εξοπλισμό tennis ή padel; Μπες στο παιχνίδι, ανεβάζοντας την αγγελία σου στην ομάδα μας στο Facebook!